green infinity sign

Workshops & Events

Het woord Yoga betekent ‘verenigen, om samen te brengen’. Derhalve organiseren wij regelmatig workshops & evenementen voor onze leden.  

Workshops & Events

Tijdens de reguliere yogalessen is er veel te weinig tijd om alle handvatten die Yoga te bieden heeft te behandelen of uit te leggen. In onze workshops & evenementen duiken we dieper in onderwerpen zoals bijvoorbeeld: 

  • Ademwerk 
  • Meditatietechnieken 
  • Ayurvedische levensstijl 

Workshops & Evenementen

Af en toe organiseren wij ook niet Yoga gerelateerde bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld wijn- of theeproeverijen, etentjes en andere gezellige uitjes met doel om te verbinden met elkaar. Het Sanskriet woord Yoga betekent verenigen en daarom geloven wij erin om ook elkaar beter te leren kennen. De workshops worden in weekenden georganiseerd. Quality time om onze liefde voor Yoga te kunnen delen. 

Retraites

Jaarlijks organiseren we een Yoga retraite. Uiteraard starten we de dag met meditatie, ademwerk en een Yoga workout. Afhankelijk van het klimaat van de locatie waar we zijn organiseren we in de middagen activiteiten in de natuur zoals surfen, wandelen of kajakken. Typisch lekkere lange weekenden waarin je je batterij oplaadt in het samenzijn van gelijkgestemde Yogi’s. 

De informatie over de workshops en evenementen worden gecommuniceerd in onze nieuwsbrieven. Wij houden niet van pop-ups op onze site, dus mocht je een nieuwsbrief willen ontvangen, laat het ons dan weten! Je kunt HIER contact met ons opnemen. 

Scroll naar boven