yoga lessen oegstgeest
De kosten zijn inclusief BTW en exclusief parkeerkosten.
Ja, je kunt per online les betalen. De eerste les is voor onze rekening!
Het initiële contract van abonnementen is voor een periode van drie maanden; daarna zijn de abonnementen te allen tijde opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.
Annuleringen worden uiterlijk 24 uur van tevoren gemeld. Je credit voor je les blijft drie maanden geldig. Dus tijd genoeg om de les een keer in te halen. Gemiste afspraken worden in rekening gebracht.
 

In de app staan een aantal (uitwijk) afspraken voor privélessen en massages. Mocht hier niet een optie tussen zitten die je schikt, neem dan contact op met ons. Dan vinden we een ander moment die wel schikt.

Ja! Dat kan. Je kunt een extra voordelige behandeling erbij boeken of indien je een massage in plaats van een Yoga les wenst een extra fee van 10 euro bij betalen. Indien je een massage wenst, laat dit ons dan wel tijdig weten. Dan nemen wij de massagetafel en andere benodigdheden met ons mee.

Je credits van je abonnement zijn 3 maanden geldig. Dus je zou er ook voor kunnen kiezen om later een keer 2 x in de week (of 2 keer in de maand) een les te boeken. Maar je mag ook zeker credits overdragen aan iemand om kado te geven.

Scroll naar boven