green infinity sign

Privé Yoga

Elk lichaam is anders. Door 1 op 1 te werken met privé Yoga werk je veel sneller naar je persoonlijke doelen toe, dan in groepslessen. Als je privé yogaleraar help ik je erachter te komen hoe je het meeste uit je training kunt halen. Een leuke en op maat gemaakte les helpt je om in balans te komen in je lichaam en je geest. 

Wij van The Yoga Society hebben een passie voor yoga en delen deze graag met mensen in omgeving Oegstgeest en Leiden, of virtueel daarbuiten. Wij zijn van mening dat yoga voor iedereen een uitkomst is, voor wanneer je lichamelijk klachten hebt of gewoon tot rust wilt komen, yoga is goed voor het lichaam. Ontdek met ons de voordelen en verlichtingen die een aantal goede yogalessen voor je kunnen betekenen.

Zwangerschapsyoga

Naast reguliere yoga bieden wij ook zwangerschapsyoga in Leiden en omgeving. Bij de zwangerschapsyoga leer je met je lichaam en lichaamskrachten omgaan. Door middel van ademhalings- en ontspanningsoefeningen versterk jij je spieren en verlicht jij de zwangerschapskwalen. Tevens bereid jij je hiermee uitstekend voor op de bevalling. Jij kunt zelf aangeven waar je voorkeuren in deze zwangerschapslessen naartoe gaan. Het is mogelijk om de partner hierin te betrekken en de lessen vooral te richten op massage en ontspanningsoefeningen. Daarnaast is het mogelijk om voornamelijk de bevalling voor te bereiden door ademhalingstechnieken te oefenen voor tijdens de bevalling.

Uit balans?

Uit eigen ervaring weten we dat yoga vooral op bepaalde tijden in het leven erg hulpvol kan zijn. Wanneer je druk in je hoofd bent, of stress op het werk of in de privé situatie ervaart, kan yoga ervoor zorgen dat je weer tot rust komt. Aan de andere kant kan yoga er juist voor zorgen dat je meer innerlijke energie krijgt. Yoga is daarmee voor vele klachten een goede uitkomst en zorgt dat je lichaam weer in balans raakt.

De persoonlijke benadering in onze (privé) lessen maakt het dat iedereen een eigen plan heeft. Hierdoor kun jij iedere les het maximale uit jezelf en uit de les halen. Op deze manier merk je per les een verbetering in je innerlijke rust en een verbeterslag in het behalen van jouw doelen. Logischerwijs motiveert dit onze deelnemers en merken wij vaak op dat men naar verloop van tijd echt hun ware aard leert omarmen.

Privé yogales helpt je met het bereiken van je doelen 

Je voelt je iedere dag anders, daardoor kun je verschillende type lessen verwachten gebaseerd op verschillende Yoga stijlen zoals bijvoorbeeld Hatha, Yin, Kundalini, Ashtanga Vinyasa en Gravity Yoga. Maatwerk yoga helpt je om op een snellere manier jouw doelen te bereiken dan in een groepsles. 

  • Zou je relaxter in het leven willen staan? 
  • Wil je wat kilo’s afvallen en jezelf een gezondere leefstijl aanmeten? 
  • Werk je naar een sterker lichaam toe? 
  • Wil je nou eens eindelijk van die blessure af komen? 
  • Kan de kwaliteit van je relaties verbeterd worden? 
  • Zoek je naar meer focus? 
  • Ben je jezelf aan het voorbereiden op een bevalling? 

Heb je op 1 van bovenstaande vragen met Ja geantwoord? Dan kunnen wij je helpen! 

In alle gevallen kun je een les van een uur verwachten met ademhalingsoefeningen, meditatie en een gedegen workout. Met als resultaat een opgeladen batterij, een ontspannen gevoel en rust in je hoofd. 

Wij komen bij jou thuis of bij jou op kantoor langs en wij nemen de props die we nodig hebben voor ons mee. Alle lessen duren 60 minuten. 

Naast de Privé (online) yogalessen bieden we ook online groepslessen.

Onze werkgebieden

Wij verzorgen yogasessies door heel Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Katwijk, Noordwijk en Wassenaar. Als je buiten onze aangewezen gebieden woont, kunnen we mogelijk lessen bieden. Plan een kennismakingsgesprek en we bekijken alle mogelijkheden en tarieven.  

Heb jij nog aanvullende vragen over yoga in omgeving Leiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag om alles uit jezelf te halen en delen onze passie voor yoga met grote liefde met je. Wij zijn tevens niet enkel gericht op privélessen maar verzorgen ook lessen voor bedrijven en andere groepen. Ook voor groepen is het dus mogelijk om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Om de kennismaking met de wonderlijke wereld van yoga zo laagdrempelig mogelijk te houden, bieden wij een 30 minuten durende gratis consult. Tijdens dit consult zullen we samen kijken waar jij aan wilt werken en hoe wij samen denken dit het beste te kunnen bereiken. Doelen worden sneller behaald met persoonlijke lessen, we kunnen dan ook privélessen in omgeving Oegstgeest en Leiden verzorgen. De doelen die we bespreken hoeven niet perse gericht te zijn op de yoga oefeningen an sich maar kunnen ook andere fysieke of mentale doelen zijn. Yoga is daarin het middel om het (lichamelijke) doel te behalen.

Privé Yoga en massage tarieven

Meer informatie over onze tarieven  en startdata van cursussen vind je op onze prijzenpagina.

Scroll naar boven