profielfoto Melanie van de Graaf-van Iperen

MY

Story

Over ons: Corporate Yogi

Yoga veranderde mijn mentaliteit, bewustzijn en levensstijl; als resultaat leef ik een veel evenwichtiger leven. Hierbij een introductie over ons.

Iedereen die mij een beetje kent, zal zeggen dat ik ambitieus, gedreven en een goalgetter ben. Niet echt een typisch beeld voor een yogi. Maar inderdaad, ik sta altijd AAN. Ik ben ook sociaal sterk, empathisch en warm. 

Ik heb altijd (tot op heden) in het bedrijfsleven gewerkt en begrijp wat ambitieuze mensen beweegt. 

Een leven in balans

In mijn persoonlijke leven heb ik een aantal ernstige tegenslagen meegemaakt met als gevolg een (zelf verloochende) burn-out. Ik was er trots op slechts 7 ziektedagen te hebben gehad in het meest deprimerende jaar van mijn leven. En toen kwam yoga op mijn pad. Yoga veranderde mijn mentaliteit, bewustzijn en levensstijl; als resultaat leef ik een veel evenwichtiger leven waar er nog steeds ruimte is om doelen te bereiken, maar tegenwoordig met een meer bewuste benadering om aardig te zijn voor anderen en vooral voor mezelf. 

The Yoga Society: wij passen onze Yogalessen aan jou aan

Yoga is een oeroude methode om stilte in jezelf te vinden en echte verbindingen te maken. Met jezelf en met anderen. We vinden het leuk om dit concept met gelijkgestemde mensen te ervaren. 

We bieden een breed scala aan yoga-tools aan onze leden. Van goede lichaamsbeweging tot geleide meditaties. Allemaal in het comfort van je eigen huis of handig op kantoor. Wat het beste bij je past! Onze thuisbasis is Oegstgeest; midden in de Randstad. 

Iedereen heeft een ander lichaam. En dit lichaam is elke dag anders. Wat je vandaag nodig hebt, kan anders zijn dan wat je gisteren nodig had. 

Ben je moe? We voeden je met een energieke yoga workout. Is een bepaald lichaamsdeel stijf en pijnlijk? We zullen ons op dit probleem concentreren met een langzame diepe strekoefening. Iets onrustig in je hoofd en heb je al dagen niet geslapen? Misschien doen we een diep herstellende sessie met een geleide meditatie. Wat op dat moment bij je past. Dat is het grote voordeel van een privé yogales of een massage aan huis. We passen onze lessen aan jou aan. Wat jij nu nodig hebt. 

We bieden verschillende Yoga tools aan om je in balans, uitgerust en fit te houden. Wij geven Yogales en massages in Leiden en omstreken. 

About lotus flower

Samenwerkingen

Registratie en certificeringen: Yoga Alliance en Vereniging Yogadocenten Nederland. 

Onze cursussen worden geadverteerd in het prachtige tijdschrift Yoga International

Daarnaast werken we graag samen met: Alle bedrijven OnlineMijn Bewust ZijnTrainerVinden en PersonalTrainers.nl.

Scroll naar boven