green infinity sign

Online Yogalessen

Al onze yogalessen kunnen online gegeven worden. Ook privé yoga bijvoorbeeld wanneer je voor je werk moet reizen. Daarnaast is er een ruim aanbod aan groepslessen. De lessen worden via Zoom gegeven en zijn te boeken via onze App.

online-yoga-classes

Onbeperkt Online Yogalessen

Ben je geïnteresseerd in online yogalessen? We bieden een maandelijks abonnement. Met dit abonnement kun je onbeperkt meedoen met alle online groepslessen. Deze tarieven zijn ook van toepassing voor de zwangerschapsyoga. Interesse? Laat het ons weten. Dan sturen we je een link naar onze online lesomgeving via Whatsapp en dan doe je geheel vrijblijvend een keer een les mee. 

Cursus Online Yoga voor beginners

Met regelmaat starten we een Online Beginnerscursus. Deze cursus leert je de basics van Yoga en je komt in aanraking met verschillende yoga stijlen. In zes weken tijd leer je de basis van Yoga kennen vanuit het comfort van je eigen huis. Meer informatie over onze tarieven van cursussen en startdata vind je op onze prijzenpagina.

Yoga Stijlen

De (online) groepslessen bij The Yoga Society kenmerken zich door maatwerk. Mede mogelijk gemaakt door de kleine klassen. Per les zijn er maximaal 10 deelnemers aanwezig. Hierdoor kan er rekening gehouden worden met een ieders behoefte/doel. Uiteraard is de basis per les conform de yogastijl op het rooster, maar het kan zo maar zijn dat je bij een Hatha les bijvoorbeeld eindigt met een restorative houding. De volgende Yoga stijlen staan bij ons op het rooster:

Hatha Yoga

Een statische vorm van yoga waarbij je ongeveer 5 ademhalingen in een houding blijft. Na een korte warm up volgen er vaak wat zonnegroetjes. De les wordt verder opgebouwd uit staande houdingen, balansoefening(en), zittende houdingen, een ademhalingsoefening en wat ruimte voor ontspanning.

Ashtanga Based Yoga

Iedere week bieden we een les van 75 minuten gebaseerd op de Primary Serie van Ashtanga Vinyasa. Een meditatie in actie les. In een behoorlijk tempo doorlopen we zonnegroetjes, staande houdingen en zittende houdingen afgewisseld met vinyasas. Een pittige workout op de mat. De les kenmerkt zich door de opbouw. Vrijwel iedere week ervaar je eenzelfde les. Hierdoor kun je verdiepen in poses en volledig in een meditatieve flow komen.
 

Yin/Restorative Yoga

We noemen het ook graag Pre-sleep Yoga. In deze les besteden we aandacht aan het versoepelen van het bindweefsel en het opzoeken van diepe rust van het lichaam. Je blijft wat langer in iedere houding en is daardoor goed bij te benen voor deelnemers zonder Yoga ervaring. Je kunt al snel instromen in deze lessen.

Vinyasa Yoga

Vinyasas, singles en gegarandeerd zweten. In een behoorlijk tempo beweeg je van ademhaling naar ademhaling van de ene naar de andere houding. Een buitenstaander zal het als een prachtige dans zien, Op de mat voelt het als een fikse workout. Het helpt wanneer je wat basis houdingen in de Yoga kent om het tempo bij te kunnen benen. Na de les kun je vol energie de dag aan.

Pranayama en Meditatie

Een rustige les waarbij Yin en Restorative houdingen worden afgewisseld met ademhalingsoefeningen en concentratieoefeningen. Zo nu en dan eindigen we met een begeleide meditatie. Afhankelijk van de wensen van de deelnemers. Een heerlijk start van je dag.

Zwangerschapsyoga

Een uur lang even tijd voor jezelf en je baby. Op jullie ademhaling bewegen en bewust contact maken. Een les waarbij rekening gehouden wordt met de ongemakken van een zwangerschap, maar zeker niet minder pittig dan een doorsnee Hatha les. Ook in deze lessen staat maatwerk voorop en houden we rekening met jouw behoeftes. Centraal staan bewegen en ademhalen. Een basis voor een goede voorbereiding op jouw bevalling. Wij zijn internationaal gecertificeerd (RPYT) om zwangerschapsyoga te geven.

Yoga in het Park

Wanneer het weer het toelaat organiseren wij in ons favoriete park in Oegstgeest een Yoga Fusion les. We rollen de matjes achter het Kasteel van Endegeest uit. De les bestaat uit een combinatie van alle Yogastijlen die op het rooster staan. Alle leden kunnen vrijblijvend iemand meenemen. 
Scroll to Top