green infinity sign

Mindfulness

Banen komen en gaan, schoonheid vervaagt en relaties kunnen veranderen of beëindigd worden. Maar de voordelen van een goed ontwikkeld zelfbewustzijn blijft een heel leven. Onze verschillende mindfulness programma’s dragen bij aan een gevoel van vrijheid en geluk. We geven je krachtige handvatten voor een meer bewust leven en ontwikkelen de kracht van bewustzijn om het beste uit jezelf te kunnen halen. 

Mindfulness pile of stones

De lessen zijn geïnspireerd op de Yoga filosofie dat al een aantal eeuwen een groot inspiratiebron is voor velen. 

Mindfulness lessen kunnen 1 op 1 of voor groepen geboekt worden. Online of op lokatie. 

Voorbeelden van onze Mindfulness programma’s 

Wij hebben een aantal mindfulness programma’s van 10 weken ontworpen. Afhankelijk van je wensen kunnen we nagaan welk programma het beste bij je past. Een aantal voorbeelden van ons aanbod: 

  • 10 Yoga leefstijlregels voor meer rust en balans in je leven 
  • Balance your energy before you manage your energy 
  • Burnout preventieplan 
  • Omgaan met rouw en verlies 

Wat kan ik verwachten van een mindfulness les? 

Alle lessen beginnen met een openingsronde waarin we de ervaringen van afgelopen week delen. Vervolgens wordt er een deel theorie behandeld. Daarna volgt een yogales gericht op ontspanning. Tot slot bespreken we het huiswerk, doorgaans een challenge waarbij we op zoek gaan naar gedragspatronen.

De resultaten worden in de week erna besproken in de openingsronde en in het theoriedeel komen handvatten aan bod waarmee de patronen wellicht veranderd kunnen worden. 

Aan het begin van de cursus ontvangen alle deelnemers een E-book met alle informatie en wat ruimte om te reflecteren.  

De yogastijlen die tijdens de mindfulness lessen aan bod komen kunnen in kantoorkleding gevolgd worden. Douchen of omkleden zal niet nodig zijn. Alle yogalessen zijn gebaseerd op Restorative Yoga en meditatie. Tenzij je natuurlijk ook wat actie toe wilt voegen. Wij bieden maatwerklessen aan volledig naar jullie wensen. 

Wij adviseren lessen met de duur van anderhalf uur voor mindfulness lessen. 

Tarieven

95,00 p/uur – Bedrijfsyoga & Mindfulness (alle materialen inbegrepen) 
Scroll naar boven