green infinity sign

Massage aan huis

Het is niet heel ongewoon dat je tijdens 1 van onze privé Yoga lessen een korte massage krijgt wanneer blijkt dat een bepaald deel van je lichaam daar om vraagt. Daarnaast bieden wij ook massage sessies aan die een uur duren. Onze werkwijze hierin blijft ook maatwerk.

Massage bij The Yoga Society

Bij Yoga werken we ernaar toe om de gedachtenstroom tot rust te brengen. Dit kan  bereikt worden met een workout of een meditatie. Voor ons is een massage behandeling een logische aanvulling op de Yoga practice. Tijdens de practice leer je aanvoelen waar het in je lichaam vast zit of waar blokkades zitten. Een massage biedt dan uitkomst. 

Uiteraard ben je ook welkom om een massage te boeken wanneer je nog nooit een Yoga les gevolgd hebt.

Massages op maat

We combineren verschillende massage technieken om het lichaam te helpen ontspannen of om probleemgebeden aan te pakken. Heb je last van je onderrug? Dan helpen we je rug ontspannen door de behandeling te starten met een Zweedse massage. Vervolgens stappen we over naar een drukpunt massage en een paar houdingen uit de Thaise massage. Allemaal met het doel je onderrug wat meer ruimte te geven.  Waar jij dus behoefte aan hebt. Mocht je zin hebben in een uur ontspannen dan kunnen we het uiteraard ook bij een klassieke massage houden.

Wat kan ik verwachten?

Iets voor de afgesproken tijd arriveren wij met alle benodigdheden. Wij hebben een paar minuten nodig om de massagetafel klaar te zetten. En tegelijkertijd bespreken we je wensen en het doel van deze behandeling. Daarop volgt een massage van een uur, waarbij ontspanning van het lichaam en de geest centraal staat. De AAN-schakelaar mag even uit. Je hoeft dus niets te regelen. Misschien een fijne achtergrondmuziek uitkiezen. Maar dat is dan ook echt alles.

Een combinatie van Westerse en Oosterse technieken waarbij jouw lichaam en geest centraal staan. Hartstikke Yoga dus.

Wij werken graag met een combinatie van verschillende technieken. Westerse technieken die vooral gericht zijn op het behandelen van de spieren en Oosterse technieken die gebaseerd zijn op de meridianen in het lichaam en de levensenergie. Mocht een bepaald type massage je voorkeur hebben, dan houden wij daar uiteraard rekening mee.
 

Massagetechnieken 

Massagetechnieken die wij aanbieden: Zweedse massage, diepe weefselmassage, drukpunt massage, reflexzonemassage, gezichtsmassage, stoelmassage, Ayurvedische massage, Thaise massage, Shiatsu- en hotstone massage.

Op dit moment bieden we onze diensten alleen aan op adressen op de begane grond of met een lift. De massagetafel is lastig een trap op te tillen.

Massage tarieven

Meer informatie over onze tarieven vind je op onze prijzenpagina.

Helaas kunnen wij geen nieuwe klanten meer aannemen.

Scroll to Top