green infinity sign

FAQ

Frequently asked questions and answers.

Je kunt beginnen door een tijd in te plannen voor een audio- of videogesprek. Dit gratis telefoontje van 30 minuten is een kennismaking en we zullen meer te weten komen over je yogabehoeften en misschien heb ik nog vragen voor je. 

Ja! Dat kan uiteraard. Je kunt een extra voordelige behandeling erbij boeken of indien je een massage in plaats van een Yoga les wenst een extra fee van 10 euro bij betalen.Indien je een massage wenst, laat dit ons dan wel tijdig weten. Dan nemen wij de massagetafel en andere benodigdheden met ons mee.

Ik kan alle materialen meenemen die je nodig hebt. Als je besluit dat yoga jouw ding is, kun je altijd in je eigen uitrusting investeren. Ik raad de volgende items aan: 

  • Yogamat 
  • Blokken en riem 
  • Bolster 
  • Yoga dekens 

Als we goed passen bij jouw behoeften, vragen we klanten om zich te committeren aan regelmatig geplande sessies. Eén, twee of drie keer per week afspreken is mogelijk; met een minimale inzet van 2 sessies per maand. 

De tarieven voor privéyoga zijn vergelijkbaar met de tarieven voor privépsychotherapie, personal training en lichaams-werk. Onze prijs weerspiegelt het serviceniveau dat we bieden en de levenslange waarde van een gezonde levensstijl. Daarom zijn we niet goedkoop. De tarieven zijn afhankelijk van de duur van de sessie, locatie en parkeertarieven. Je kunt rekenen op een tarief tussen de 50 en 70 euro per uur. Check de tarieven op onze prijzen pagina.

Wij verzorgen yogasessies door heel Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Katwijk, Noordwijk en Wassenaar. Als u zich buiten onze aangewezen gebieden bevindt, kunnen we mogelijk lessen bieden. Plan een kennismakingsgesprek en we bekijken alle mogelijkheden en tarieven. 

Je credits van je abonnement zijn 3 maanden geldig. Dus je zou er ook voor kunnen kiezen om later een keer 2 x in de week (of 2 keer in de maand) een les te boeken. Maar je mag ook zeker credits overdragen aan iemand om kado te geven.

Ja! We werken graag met beginners. Binnen 6 sessies voel je je op je gemak in groepssessies. We bieden eventueel ook een beginnerscursus om kennis te kunnen maken met Yoga. 

De enige manier om erachter te komen of we een match zijn, is door af te spreken. We hebben ervaring met het lesgeven van yoga aan mensen met uiteenlopende gezondheidsproblemen. Laten we jouw specifieke behoeften bespreken. Je kunt een video- of audiogesprek van 30 minuten plannen om al je vragen te beantwoorden en erachter te komen of we goed bij elkaar passen. 

Scroll naar boven