Contact

Neem contact met mij op wanneer je geïnteresseerd bent in privé Yogalessen. Dan plannen we een video- of audiogesprek in van 30 minuten om alle vragen en mogelijkheden te bespreken.

Kijk er naar uit je te ontmoeten!

Melanie

The Yoga Society

Van Assendelftstraat 10

2342 AS, Oegstgeest

The Netherlands

Tel: +31 6 2217 6627

KVK: 76309398

Vragen

Geen enkele vraag is ons te gek. Op onze FAQ pagina zijn al wat antwoorden te vinden. Antwoorden op vragen als: ‘wat zijn de prijzen?’ en ‘Ik heb nog nooit aan yoga gedaan en ik kan niet eens in een kleermakerszit; is yoga wat voor mij?’. Maar aangezien ieder lichaam anders is snappen wij dat jij ook maatwerk vragen hebt. Hier nemen wij graag de tijd voor. In een kort persoonlijk gesprek komen vragen aan bod zoals: 

  • heb je last van blessures?
  • hoe ben je bij ons terecht gekomen?
  • is er iets waar je je druk om maakt?
  • waar kunnen wij jou mee helpen?
Uiteraard vertellen we je ook iets over onze tarieven en verschillende strippenkaarten met voordeligere tarieven. En mocht je naar aanleiding van dit gesprek enthousiast zijn, dan plannen we gelijk een eerste afspraak. Mocht je alleen interesse hebben in online groepslessen dan kun je geheel kosteloos een keer een les uitproberen. Na de les kunnen we eventuele vragen nog bespreken of op een later tijdstip wanneer je dat prettiger vindt.
 

Vaak gaan vragen over Yoga Props (hulpmiddelen zoals een bolster, yoga blokken en dergelijke). Wij hebben alles in huis voor een maximale Yoga ervaring. Wij nemen de props mee naar privélessen. Zodat je niet direct hoeft te investeren in materiaal. Bij onze online lessen bespreken we voordat de les begint welke props we gaan gebruiken in die les. Mocht je geen props hebben, leggen we uit welke alternatieven je kunt gebruiken (deken of kussens) of we bieden je een alternatieve houding waar je geen materiaal voor nodig hebt.

Contact us!

Scroll naar boven