green infinity sign

Beginnerscursus Yoga

‘Ik ben geadviseerd om met Yoga te gaan beginnen maar ik kan niet eens in een kleermakerszit zitten’. Hoe vaak we die zin horen! Bijna dagelijks. Wanneer je niet in een kleermakerszit kunt zitten, dan is The Yoga Society juist de juiste plek voor jou. Wij bieden een beginnerscursus Yoga. In 6 x 60 minuten helpen we jou met alle Yoga basics. 

yoga for beginners

Iedereen kan zijn/haar eerste yogales herinneren. De eerste lessen zijn namelijk meestal vrij ongemakkelijk. Yoga kan best moeilijk zijn. Zeker wanneer je het nog nooit gedaan hebt. Daarom bieden wij een kickstart programma om je in aanraking te laten komen met de basis. The Yoga Society ‘ Beginnerscursus Yoga‘! 

Yoga voor beginners. In het comfort van je eigen huis of kantoor leren wij jou het volgende: 

  • De drie Zonnegroeten
  • Hoe je moet ademhalen tijdens een les
  • Variaties van de meest voorkomende houdingen
  • Variaties van houdingen waar jij je misschien zorgen om maakt, zoals bijvoorbeeld de kleermakerszit
  • Verschillende yoga stijlen (Hatha, Vinyasa, Yin, Kundalini, Gravity en Restorative Yoga)
  • Mantras die vaak in een les voorkomen en hun betekenis
  • Juist gebruik van Yoga accessoires 

Na deze cursus voel je je vertrouwd en comfortabel in elke yogaschool. Beloofd! Je zult er namelijk achter komen welke yogastijl het beste bij je past. We bieden deze cursus in privélessen en bovendien ook in (online) groepslessen aan. Op een locatie naar keuze of online. Laat ons weten wat het beste bij jou past en wat je specifieke doelen zijn. Dan houden wij daar rekening mee in de cursus. 

Wat heb ik nodig voor deze beginnerscursus Yoga?

Bij privélessen zorgen wij voor de props (accessoires zoals yogablokken, yogamat en bolster). Voor de online groepslessen kijken we naar de mogelijkheden of we een props pakket langs kunnen brengen of op kunnen sturen. Dit overleggen we in de eerste les. Voor les 1. heb je geen spullen nodig. Alleen een matje of een stroeve ondergrond.

Tarieven 

Meer informatie over onze tarieven van cursussen en startdata vind je op onze prijzenpagina

 

Scroll naar boven