green infinity sign

Bedrijfsyoga

Stress kan een serieus effect hebben op je mentale en fysieke gestel. Bedrijfsyoga & Stoelmassage kan medewerkers helpen beter te zorgen voor mindset en lichaam. Een yogales inspireert beter voor jezelf te zorgen. Uw bedrijf kan medewerkers tools geven om betere keuzes te maken voor hun gezondheid. 

corporate-yoga

Wij bieden bedrijfsyoga in verschillende vormen aan. Van online lessen tot groepslessen op kantoor. ‘Work from home’ meditaties en ontspanningsoefeningen. Uitdagende workouts of een uur mindfulness. Alles is bespreekbaar. Wij gaan op zoek naar een aanbod dat past bij jullie cultuur. 

Een gangbare les is opgebouwd uit een mindful opening met een korte meditatie-oefening. Opgevolgd door een aantal bewuste ademhalingen. Na het los maken van de gewrichten en het opwarmen van de spieren gaan we aan de slag met een training van het lichaam. Tot slot eindigen we het uur met een rustgevende (ademhalings)oefening. 

Welke Yoga stijl past het beste bij ons bedrijf? 

Voor individuele lessen kijken wij naar waar de medewerker op dat moment het meest gebaad bij is. Ook voor wat betreft de keuze voor een bepaalde Yoga stijl. 

Voor groepslessen hebben we één of twee lessen nodig om uit te vinden welke yogastijl het beste bij jullie cultuur past. Bedrijfsyoga op maat noemen wij dat.

Hatha Yoga

De eerste les bieden we meestal een Hatha yogales aan. Een statische vorm van yoga, waarbij iedere houding 5 tot 8 ademhalingen wordt aangehouden.

Yin Yoga

De tweede les plannen we een Yin yogales met diepe stretches, waarbij de houding 3 minuten of langer aangehouden wordt. Beide lessen zijn goed te volgen voor beginners en kunnen uitdagend gemaakt worden voor gevorderden. 

Fusion Yoga

Na deze twee lessen organiseren we vaak een fusion les waarin we meerdere stijlen ontdekken. Medewerkers kunnen daarna hun voorkeur van de stijl Yoga uiten, maar meestal weten wij dan allang welke stijl het beste bij jullie past! 

The Yoga Society biedt lessen in alle mogelijke Yoga stijlen zoals: Raja, Hatha, Ashtanga Vinyasa, Yin, Kundalini, Restorative, Aerial en Gravity Yoga.

Stoelmassage

Naast ons Corporate Yoga Programma bieden wij stoelmassages aan voor onze Corporate Clients. Stoelmassage is een toegankelijke aanvulling op een yogales omdat de yogi de kleren aan kan houden en het niet lang duurt om de massage te voltooien. Tijdens de Yogales leer je te voelen waar het vast zit in je lichaam of waar er blokkades zijn. Een massage biedt daarna uitkomst.

Bedrijfsyoga tarieven

95,00 p/uur – Corporate Yoga & Mindfulness (alle materialen inbegrepen). U kunt hier contact met ons opnemen 

Scroll naar boven