green infinity sign

Bedrijfsyoga

Stress kan een serieus effect hebben op je mentale en fysieke gestel. Bedrijfsyoga kan jouw medewerkers helpen beter te zorgen voor hun mindset en lichaam. Een yogales inspireert je beter voor jezelf te zorgen. Uw bedrijf kan de medewerkers tools geven om betere keuzes te maken voor hun gezondheid. 

corporate-yoga

Wij bieden bedrijfsyoga programma’s in verschillende vormen. Van online lessen tot groepslessen op kantoor. ‘Work from home’ meditaties en ontspanningsoefeningen. Uitdagende workouts of een mindfulness-uur. Alles is bespreekbaar en wij gaan op zoek naar een aanbod dat past bij jullie bedrijfscultuur. 

Een gangbare les is opgebouwd uit een mindful opening met een korte meditatie-oefening opgevolgd door een aantal bewuste ademhalingen. Na het los maken van de gewrichten en het opwarmen van de spieren gaan we aan de slag met een training van het lichaam. Na al het harde werk eindigen we het uur met een rustgevende (ademhalings)oefening. 

Welke Yoga stijl past het beste bij ons bedrijf? 

Voor individuele lessen kijken wij naar waar de medewerker op dat moment het meest gebaad bij is. Ook voor wat betreft de keuze voor een bepaalde Yoga stijl. 

Voor Bedrijfsyoga groepslessen hebben we één of twee lessen nodig om uit te vinden welke yogastijl het beste bij jullie bedrijfscultuur past.

Hatha Yoga

De eerste les bieden we meestal een Hatha yogales aan. Een statische vorm van yoga, waarbij iedere houding 5 tot 8 ademhalingen wordt aangehouden.

Yin Yoga

De tweede les plannen we een Yin yogales met diepe stretches waarbij de houding 3 minuten of langer aangehouden wordt. Beide lessen zijn goed te volgen voor beginners en kunnen uitdagend gemaakt worden voor gevorderden. 

Fusion Yoga

Na deze twee lessen organiseren we vaak een fusion les waarin we meerdere stijlen ontdekken. Medewerkers kunnen daarna hun voorkeur van de stijl Yoga uiten, maar meestal weten wij dan allang welke stijl het beste bij jullie past! 

The Yoga Society biedt lessen in alle mogelijke Yoga stijlen zoals Raja, Hatha, Ashtanga Vinyasa, Yin, Kundalini, Restorative, Aerial en Gravity Yoga.

Bedrijfsyoga tarieven

95,00 p/uur – Corporate Yoga & Mindfulness (alle materialen inbegrepen). U kunt hier contact met ons opnemen 

Scroll to Top