favicon the yoga society

The Yoga Society

Maatwerk privé Yoga lessen aangepast aan jouw lichaam en je gemoedstoestand van die dag. 

Onze Yoga Lessen

– Helaas nemen wij geen nieuwe klanten meer aan –

private yoga classes

Privé Yoga

Meer info
business yoga

Bedrijfsyoga

Meer info
mindfulness training

Mindfulness

Meer info
online yoga classes

Online Yoga Lessen

Meer info
yoga greeting

Yoga voor Beginners

Meer info
Group of people in an outdoor yoga class

Workshops & Events

Meer info

The Yoga Society staat voor maatwerk. Iedere les wordt gekeken naar waar jouw lichaam en geest behoefte aan hebben. Wij bieden personal training sessies aan in de vorm van Yoga. We bieden heel veel verschillende yoga stijlen aan en combineren deze in jouw les indien nodig. Het kan dus zo zijn dat je een uur Yin aangeboden krijgt, maar het kan ook zo maar zo zijn dat we starten met Yin, vervolgens over gaan naar een Kundalini based training en tot slot afsluiten met een begeleide meditatie. Allemaal gebaseerd op jouw behoeften op dat moment.

Deze benadering hanteren wij niet alleen voor onze personal trainingssessies en online groepslessen; ook voor ons aanbod bedrijfsyoga.

Ons werkgebied is de Randstad. We zijn gehuisvest in Oegstgeest, een prachtige gemeente vlak naast Leiden. Derhalve kunnen op vrijwel iedere lokatie in de Randstad les geven. Voor de privélessen spreken we af bij jou thuis of op je werk. Wat voor jou het beste uit komt. De groepslessen worden online via Zoom aangeboden. En wanneer het weer het toelaat spreken we ook graag af op het strand of in het park. Buiten Yoga in de natuur geeft net die extra beleving die zo goed past bij onze lessen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar boven